Режим роботи
ПН - ПТ: з 9:00 до 17:00
Передзвоніть мені

Регулятори напруги Honda

Генератори Honda (Хонда), як і всі інші електростанції комплектуються окрім двигуна, альтернатора, статора, ротоа та інше, ще і регулятором напруги. Враховуючи для чого саме будите використовувати техніку Хонду, підбираєте генератор з відповідним регулятором напруги. Типи регуляторів напруги: конденсаторний, автоматичний та цифровий.

Конденсатор – напруга на пряму залежить від обертання двигуна. Коли від електростанції живится декілька споживачів різної потужності, включення та виключення одного з споживачів приводить до значних змін напруги, при цьому суттєво знижується термін придатності інших споживачів і навіть може призвести до виходу з ладу.

AVR (автоматичний регулятор напруги)– регулятор, що фіксує і автоматично стабілізує перепади напруги, ще до появи значних коливань. Напруга, що видає генератор не залежить від навантаження на розетки і швидкості обертів двигуна.

D-AVR (цифровий регулятор напруги) – передова технологія від компанії Honda (Хонда), мікро чіп якісно вираховує вихідну напругу, уникаючи будь-які відхилення. Станція Хонда (Honda), може використовуватися для потреб живлення вибагливих приладів і термін використання (ресурс) при цьому збільшується.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
10 + ? = 20